Hirdetés

Super Nintendo - akár a PS4 kontrollerével is használható

|

Ha meguntátok, hogy belegabalyodtok a vezetékekbe, miközben nyüstölitek a SNES-t, akkor itt a megoldás. Az Analogue ugyanis kifejlesztett egy adaptert, amivel wireless kontrollereket lehet kötni a retro konzolra.

Hirdetés

Az Analogue cég idén áprilisban dobta piacra a wireless adaptert NES konzolhoz, most viszont megjelent ennek a SNES-hez használható verziója is.

A 25 dolláros dokkolóval nemcsak eredeti kontrollerrel, hanem PS3-as és PS4-es DualShockkal is élvezhetik a játékosok a régebbi Nintendo-címeket.

A port külön csatlakozót nem igényel, a konzolból nyeri az energiát, így csak a kontrollerek töltését kell megoldani. Az Analogue kütyüje azonban PC-re is köthető micro USB-kábellel, így még számítógépeken is használhatjuk a modern irányítást.

Ti beszereznétek ilyet a régebbi konzoljaitokhoz, vagy nem zavar annyira a kábel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)