Hirdetés

Ez egy létező Xbox One S konzol, és valaki megnyerheti

|

Összesen három készült ebből a minimum megosztó külsejű Xbox One S-ből, amit a német Xbox készíttetett a Forza Horizon 3 megjelenésére.

Hirdetés

Nagyon vegyes érzéseim vannak ezzel a géppel kapcsolatban. Első ránézésre ocsmány, mint a fene, de ha mondjuk elképzelem azt, hogy a polcra rakom, és mindig, amikor ránézek, egy Audi R8 orrát látom... hát, úgy már el tudnám viselni. A lemezmeghajtót mondjuk szebben is elhelyezhették volna.

Mindenesetre Németországban három szerencsés egy-egy ilyen Xbox One S-sel lesz gazdagabb, így ünneplik arrafelé a Forza Horizon 3 holnapi megjelenését. A német Xbox egy lájkolós-kommentelős nyereményjátékot hirdetett Facebook oldalán, melynek végén kisorsolják a gépeket. 500 GB-os tárhellyel és egy különleges kontrollerrel érkeznek, ami önmagában még nem lenne rossz, de az az ocsmány Start-Stop gomb nem hiányozna róla. A koncepció egyébként jó, csak nem illik a dizájnba.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)