Hirdetés

A Gears of War 4-es limitált Xbox One S megjárta a háborút

|

Az áttervezett Xbox One S megjelenéskor kapható limitált sorozathoz hasonlóan 2 TB belső tárhellyel és egy elég brutális új külsővel érkezik a Gears of War 4-hez kiadott konzol.

Hirdetés

Bár csak most augusztusban kerül a boltokba az E3-on leleplezett Xbox One S, a kisebb konzolból máris bemutatott egy különleges díszítéssel ellátott kiadást a Microsoft. A Gears of War 4 mellé érkező gép pedig elég durvára sikerült.

A vérvörös festés mellett még néhány mesterséges karmolásnyom is került a konzol egyik sarkára, a festést pedig a régi COG-embléma mellett a Colaition új logójával is feldobták. A géphez egy hasonlóan díszített kontroller jár, ami ugyan nem az Elite változat, de legalább az új, Bluetooth-vevővel is ellátott alapmodell. A belső tárhely tekintetében pedig egy 2 TB-os HDD-t kapunk. Persze a gép mellett ott lesz a Gears of War 4 letöltőkódja, egész pontosan az Ultimate Edition, ami azt jelenti, hogy a Season Passt és az előrendelői DLC-ket is tartalmazza, ráadásul korábban, már október 7-én is játszhatnak, akik ezt a kiadást szerzik be.

Végül bejelentésre került egy harmadik GoW 4-es kontroller, ami JD Fenix páncéljához hasonlóan kék és szürke színekben pompázik és külön lesz majd megvásárolható, hasonlóan a konzol mellé is járó Crimson Omen gamepaddel, ezek várhatóan szeptember 13-án jelennek meg a boltokban, míg maga a konzol (ami már előrendelhető is) a hivatalos bejelentés szerint szeptember közepén, bár azt nem tudni, ez az időpont vonatkozik-e Magyarországra is.

Nektek hogy tetszik a gép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)