Hirdetés

Három új, játékot is tartalmazó Xbox One S csomag is jön

|

Jövő héttől bárki megvásárolhatja az Xbox One S alapgépeket, azonban aki hajlandó még egy kicsit várni, játékot is kaphat melléjük.

Hirdetés

Amennyiben valaki tervezi, hogy rátenné a kezét egy Xbox One S-re, szerencsére már nem kell sokat várnia, hiszen napok vannak hátra az augusztus 2-i megjelenésig. Ahogyan arról már korábban írtunk, a megjelenéskor rögtön háromféle modell közül is választhatunk. Ha valaki azonban ennél is többre vágyik, és még picit türelmes is, a Major Nelson blogján megjelent bejegyzés szerint három, különleges csomagolásban megjelenő gép közül is választhat - ezek viszont csak kicsit később, augusztus 23-ától lesznek kaphatóak.

A háromból csak két csomag rejti a 1TB-s Xbox One S-t. Megjelenik majd egy Madden-es válzozat, amelyben a konzol mellett az új Madden játék található, és még számos Madden játékhoz kapcsolódó kedvezmény. A második a Halo gyűjtői csomag lesz, ami tartalmaz majd egy Halo 5: Guardians-t, illetve egy Halo: The Master Chief Collectiont. Azok, akik megelégednek a szerényebb, 500GB tárhelyes verzióval, szintén megkaphatják mellé az említett két (illetve igazából összesen 5) Halo játékot.

Egyelőre még nincs hivatalos infó arról, hogy Magyarországon mikor lesznek elérhetőek az egyedi csomagolások és habár minden bizonnyal picit mélyebbre kell nyúlnunk a pénztárcánkba, mint az eredeti árak esetén (az 500 GB-os 99 990 Ft, az 1 TB-os 116 990 Ft) az biztos, hogy a legnagyobb, 2TB-s Xbox One S-nél olcsóbban hozzájuthatunk a különleges-dobozos verziókhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)