Hirdetés

Minden Xbox One S belsejében megbújik egy kis Master Chief

|

Az Xbox történetének egyik leghíresebb karakterével nem csak akkor találkozhatunk az Xbox One S-en, ha elindítunk egy Halo-játékot, hanem a konzol belsejében is láthatjuk a UNSC hősét.

Hirdetés

Az Xbox One S megjelenése után többen alaposan kivesézték a konzol teljesítményét is, de persze olyanok is akadtak, akiket maga a hardver érdekelt kifejezetten. Eközben találtak rá a kis easter eggre, amit a Microsoft a konzol belsejében rejtett el. Bár a garancia megóvásának érdekében talán jobb, ha ezt ti magatok inkább nem nézitek meg.

Ugyanis a lemezolvasó burkolatába vésték bele Master Chief egy elég egyszerű rajzát, amit szinte mindenki észrevett, aki lepattintotta az Xbox One S burkolatát. Az ábrát egyébként Mike Ybarra, az Xbox-részleg egyik kapcsolattartója is megosztotta korábban a Twitteren, bár akkor még nem lehetett tudni, hol találhatjuk meg a Halo-sorozat ikonikus alakját. A Microsoft egyébként egy másik meglepetést, egy "Üdv Seattle-ből" feliratot is hagyott a kíváncsiskodóknak a konzol házán belül. Az alábbi két videó készítői a rejtett Master Chief mellett megmutatják azt is, hogyan rendezte el jelentősen kisebb helyen a gyártó az összes fontos alkatrészt és az Xbox One S tápegységét is, ezeket is megéri megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)