Hirdetés

Xbox One S - megtudtuk, pontosan mikor jön

|

A Microsoft végre kiválasztotta az Xbox One S boltokba kerülésének napját.

Hirdetés

Amikor az E3-on leleplezte a konzolt, a redmondi cég csak annyit ígért, hogy valamikor augusztusban érkeznek meg az első példányok. 

Szerencsére nem kell a hónap végéig várnunk, vagy legalábbis nem mindenkinek: a Major Nelson blogjára felkerült poszt alapján a 2TB-os változatot az előrendelők augusztus 2-án kapják meg, és a boltokban is ettől a naptól fogva találhatjuk készleten. Szerencsére Magyarország is a kezdő országok között szerepel, minket sem húznak ennél tovább. Az 500GB-os és 1TB-os változatok csak később jönnek, de azt egyelőre nem tudtuk meg, mennyivel.

A legkisebb modell 99 990 Ft, az 1 terás 116 990 Ft, míg a 2 terás 129 990 Ft lesz. Aki valami egyedit akar, várja meg a Gears of War 4-hez készülő vörös gépet.

Magyarország mellett egyébként még Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, Csehországban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Új-Zélandon, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Szlovákiában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Törökországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban adják ki másodikán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)