Hirdetés

Xbox One Scorpio - mégsem lesz nagyon drága?

|

Az Xbox One S mellé prémium konzolnak érkezik majd jövőre a Scorpio, de elképzelhető, hogy ezt az ára nem tükrözi annyira, amennyire várnánk.

Hirdetés

A Microsoft folyamatosan arról beszél, hogy a Scorpio prémium termék lesz azok számára, akik többet akarnak annál, amire az Xbox One S képes. Ez továbbra is igaz.

Egy interjú során viszont Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője elmondta, hogy míg valóban azt akarják érzékeltetni a Scorpio vásárlóival, hogy egy prémium termékre fizetnek be, ezt nem az árral szeretnék megtenni. Elmondta, hogy a One S esetében a megjelenéskor választható különböző tárhelyméretek és árak kulcsfontosságúak voltak, és hogy a Scorpiónál sem kell olyan árra számítani, ami nagyon eltérne az általános konzolos árazástól.  Szerinte a nagy árkülönbség túlságosan elválasztaná egymástól a két terméket, ezt viszont mindenképp el akarják kerülni.

A Scorpio riválisának tartott PlayStation 4 Pro megjelenésekor 134990 forint lesz hazánkban, épp annyi, mint az eredeti PS4 volt három évvel ezelőtti debütálásakor. Az új Xbox konzolért ennél várhatóan mindenképp többet kérnek, de alighanem csak annyival, amennyit egy átlag felhasználó ráfizetne, ha a Pro és a Scorpio között választ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)