Hirdetés

Gamecom 2015 - ilyen lesz a Heroes of the Storm új térképe (videó)

|

Megérkezett a kiegészítő következő térképnek bejelentő videója, amiből már képet kaphattok az új csatatérről. Íme az Infernal Shrines.

Hirdetés

Pár perce bemutatkozott a Heroes of the Storm új hőse, Kharazim, és most láthatjuk az új térképet, az Infernal Shrines-t is. Ez az új csatatér is a Diablo téma köré épül, így a táj nem annyira meglepő.

Új stratégiákra és hős felépítésekre lesz szükség ahhoz, hogy győzhessetek ezen az új csatatéren. Az Infernal Shrines kegyetlenül próbára teszi az összes hőst, legyen az az angyalok vagy a démonok cimborája. A kiegészítő négy új bajnoka alaposan meg fog izzadni majd itt.

Ez a térkép az Eternal Conflict utolsó battlegroundja, de természetesen ezen kívül még rengeteg tartalommal készülnek a fejlesztők, melyekről a héten még bővebben mesélnek majd.

Nagyon sok kép is érkezett a játékról, ezeket mind megtaláljátok galériánkban, de nézzetek meg itt is egy párat.

Nektek bejön így első látásra az új térkép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)