Hirdetés

Heroes of the Storm - ilyen az új pálya, ahol nem támadhatod az ellenség bázisát (videó)

|

Nem csak az új hősök és az aréna rázzák fel a Heroes of the Stormot, hanem egy új pálya is, ahol kicsit máshogy kell nyernünk, mint eddig bárhol.

Hirdetés

A Heroes of the Storm egyik legnagyobb újítása a népszerű MOBA-khoz képest, hogy több különböző pályán csépelhetjük egymást, amik más-más stílust igényelnek. A legújabb játszható csatatér, a Towers of Doom az eddigi pályáknál is őrültebb lett, köszönhetően egy egyedi mechanizmusnak.

Ezen a pályán ugyanis nem férhetünk hozzá az ellenfél bázisához, ami azt jelenti, hogy csak és kizárólag a pályán lévő objektumok segítségével tudjuk sebezni az ellenség Core-ját, aminek ezúttal kevesebb, mindössze 40 életerőpontja van. Az új pálya a történet szempontjából is egész érdekes, két korábbi csatatér, a Haunted Mines és a Cursed Hollow urai csapnak össze. A csatározás nagy része a térkép közepén fog folyni, ugyanis itt található az a hat torony, amiknek a segítségével sebezhetjük az bázist és a Heroes of the Stormban már megszokott mercenaryk is, akik ezúttal nem a lane-ek tolására, hanem az épületek lerombolására alkalmasak igazán.

A tornyok vagy akkor sebeznek, ha sikerül megszereznünk mind a hatot a csapatunknak, vagy a rendszeres időközönként megjelenő oltárok aktiválása után, ekkor annyi életerőpontot sebezhetünk, ahány tornyunk van, plusz egy lövedék jön a core-unkból. A harc szinte kizárólag a pálya közepén folyik, ezért egy alagútrendszer is beépítésre került, amivel egy szempillantás alatt középre utazhatunk a bázisunkról, de mivel mindkét csapat tagjai ugyanott bukkannak fel, ebben van némi kockázat.

A Heroes of the Stormban egyébként már korábban is akadt jó pár olyan pálya, ahol anélkül nyerhettünk, hogy az ellenség bázisára beléptünk volna (például a Blackheart Bay, vagy a Sky Temple), viszont ez az első olyan csatatér, ahol ez az egyetlen módja a győzelemnek.

Nektek hogy tetszik az új pálya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)