Hirdetés

Dishonored 2 megjelenés - ekkor indul Emily és Corvo kalandja

|

Nem kell tovább várnunk, a Bethesda ma végre közzétette a Dishonored 2 megjelenési dátumát mindhárom platformra.

Hirdetés

A Dishonored 2-t a 2015-ös E3-on jelentette be a Bethesda, ma pedig hosszú idő után végre pontos megjelenési dátumot is kapott az Arkane Studio játéka.

A ma kiadott közlemény szerint idén november 11-én fog megjelenni a Dishonored 2. A játék mindhárom platformra, vagyis PC-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is egyszerre érkezik meg. Az első résszel ellentétben a Dishonored 2-ben már két játszható karakter közül választhatunk. Corvo Attano vagyis az eredeti Dishonored főhőse mellé a hercegnő, Emily Kaldwin is csatlakozik. Az eddig ígéretek szerint ismét lehetőségünk nyílik majd egyetlen gyilkosság véghezvitele nélkül is teljesíteni a játékot.

A Bethesda elvileg az idei E3-on fogja megmutatni az első gameplay videót a Dishonored 2-ből. Ti várjátok már, hogy végre megpillantsátok akció közben is a két főhőst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)