Hirdetés

Street Fighter V - ez a bájos hölgy lesz az új DLC karakter

|

A Capcom egy látványos videón mutatta be a Street Fighter V legújabb harcosnőjét.

Hirdetés

Áprilisban egy klasszikus karakterrel bővült a Street Fighter V harcosainak sora. Guile után most is egy olyan nindzsa hölgyet kapunk, akit a korábbi részekből már jól ismerhetnek a sorozat rajongói. 

Ibuki először a Street Fighter III: New Generation játékban tűnt fel. A karakter most is Ayumi Fujimura hangján szólal meg, ő szinkronizálta Ibukit a negyedik részben is. A fenti videó jól bemutatja az új nindzsa minden egyes mozdulatát. Láthatóan a különféle harci technikák mellett a füstbombák és a kunai kések használata sem áll túlzottan távol a hölgytől. Alex és Guile után Ibuki a Street Fighter V harmadik megjelenés utáni DLC karaktere lesz. Még tavaly decemberben kiderült, hogy összesen hat harcosra kell számítanunk. Ők mindannyian megszerezhetőek lesznek a játékon belül is, de természetesen akik nem akarnak hosszú időt eltölteni a feloldásukkal, azok azonnal meg is vásárolhatják őket. A továbbiakban még Balrog, Juri, és Urien fog megérkezni a Street Fighter V-be.

Nektek hogy tetszik az új karakter? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)