Hirdetés

1666 - végre mozgás közben is láthatjuk

|

Most, hogy az Assassin's Creed atyja visszakapta az 1666 jogait a Ubisofttól, egy prezentációra elvitt in-game videó keretében megmutatta, hogyan festett a játék.

Hirdetés

Kacifántos történelem az 1666 projekté, de ezt már elolvashattátok bővebben akkor, mikor azt hittük, hogy feltámad poraiból az Assassin's Creed alkotójának egykori címe és akkor is, mikor a Ubisoft lemondott a védjegyről Patrice Désilets javára. Egyetlen fontos dolog hiányzik még a képletből: sohasem láttuk a tervezetet megelevenedni. Egészen idáig. 

A már a Panache Digital Games sorait erősítő és az Ancestors: The Humankind Odyssey című játékán dolgozó fejlesztő ugyanis magával vitte az 1666 in-game felvételeit egy európai prezentációra, ahol először mutatták meg nyilvánosan a projektet, az eredményt pedig a fenti videón láthatjátok. Az eseményen résztvevő egyik újságíró, Brandon Sheffield szerint a videóban látottak az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra fejlesztett verziókból származnak. Állítólag az volt a terv, hogy később Xbox One-ra és PlayStation 4-re portolják a címet, ám a THQ Montreal bezárásával ennek a tervnek befellegzett. 

Az 1666 témája a "rosszabb az ördögnél" lett volna, a főszereplő pedig fekete mágia segítségével tudta volna irányítani az állatokat. Désilets elmondása alapján ezt szánták az új Assassin's Creed-nek, amely Amszterdamban játszódott volna és úgy képzelték, hogy felbukkan majd benne a híres festő, Reimbrandt is. Csak reménykedni tudunk benne, hogy a jogokkal a birtokában az Assassin's Creed atyja kezd majd valamit ezzel az érdekes projekttel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)