Hirdetés

2.0-ás sztereó hangkeltés a mai GS Live-ban

|

A VIVA Comet 2010 sikervárományos duójával találkozhattok ma, délután 17.00-től

Hirdetés

Írhatnék közhelyszámba menő sorokat arról, hogy mibe csöppen a halandó csütörtök délutánonként, ha ötöt üt az óra. Írhatnám, hogy megannyi újdonságal, infoáradttal lesz gazdagabb az illető, ha ebben az időpontban egy bizonyos linkre kapcsol.

De nem teszem, inkább beharangozom, és persze azért áldozunk a monotonitás oltárán is: igen, ma délután 17.00 órakor ismét kezdeti veszi nagyszerű GS Live adássorozatunk legújabb epizódja, amelyben ezúttal a nemrégiben felfedezett Stereo 2.0 formációval találkozhattok. Leo és Gabe elmeséli majd, hogyan jött a dallamos elektropop-Rn’B muzsikát játszó projekt ötlete, rögös volt-e a jelenlegi sikerállapot elérése, miként készülnek Magyarország legrangosabb könnyűzenei díjátadójára a legjobb új előadó kategóriában – s nem utolsósorban vallanak a számítógépekhez, játékokhoz fűződő kapcsolatukról is.

Mindezek mellett természetesen láthatjátok majd megszokott, kedvenc rovataitokat is.
Reméljük, ma délután ismét sikerül mindenkit odaszegeznünk a monitorok elé – hiszen érkezik a legfrissebb GS Live adás. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)