Hirdetés

Ezek voltak 2015 legolvasottabb hírei a GSO-n

|

Elmúlt hát 2015, így összeszedtük, mely híreket kattintottátok a legtöbben az év folyamán.

Hirdetés

Nos, nemhogy 2015 elmúlt már, de lassan 2016 első napja is, így borítékolható, hogy a tavalyi legolvasottabb hírek rangsorát már nem változtatja meg egy GTA VI megjelenési dátum, egy Half-Life 3 bejelentés vagy valami bulváros anyag.

Tegnap HP egy cikkben dobált milliókat, és azt, hogy ilyen magas számokat láthatunk a statisztikában, nektek köszönhetjük (köszönjük is bőszen). Ezek a milliók azonban talán nem annyira érdekesek, mint az, hogy mely híreket találtátok a legtöbben kattintásra érdemesnek az év folyamán, így úgy gondoltuk, a múltkorival ellentétben most nem egy videóban, hanem egy cikkben mutatjuk a rangsort. Hátulról indulunk, a top 10-es lista aljától, és így haladunk szépen a legtöbbet kattintott cikk irányába.

10. Need for Speed: Underground 3 - a héten leleplezhetik

A lista tizedik helyén májusi hírünk szerepel, melyben az új Need for Speed első teaserének megjelenéséről számoltunk be nektek. Teljesen érthető, miért jött mindenki izgalomba - akkor még úgy tűnt, valóban az Underground 3-at szállítja a Ghost Games, és igazából nem tévedtünk sokat. Az más kérdés, hogy a végeredmény milyen lett.

9. Grand Theft Auto V - zseniális módon bünteti a Rockstar a csalókat

A Grand Theft Auto Online-nal az egyik legnagyobb probléma, hogy a Rockstar nem tudja olyan ütemben kidobálni a csalókat, amilyen ütemben megjelennek. Sajnos ez szinte minden online játéknál így van, de a GTA Online-ban különösen zavaró. Talán emiatt lett az év 9. legtöbbet kattintott cikke az, amiben arról írtunk, hogyan babrált ki a Duke O'Death-et a GTA Online-ban használókkal a fejlesztőcsapat.

8. Warcraft film - kiszivárgott a trailer

Júliusban, a Comic-Conon a Blizzard megmutatta a Warcraft film első előzetesét az ottani közönségnek, és egy olyan korban, ahol szinte már mindenben van kamera, nyilván volt valaki, aki rögzítette. Sajnos nem sokáig maradt fent a neten, de aki elég gyorsan kattintott, elsők között láthatta a videót (mint látjátok, sokan voltak) - a többieknek várni kellett pár hónapot. Most már bárki megnézheti, ha elindítja az alábbi videót.

7. Meghalt egy férfi, aki három napig játszott egyhuzamban

Sokan szoktak keménykedni azzal, hogy éjszakákat játszanak át ilyen-olyan játékokkal. Azzal, ha az ember egy LAN-partin hajnalig csapatja, semmi gond nincs, de ha három napot tölt el alvás nélkül, az már problémás. Ezt mutatja annak a tajvani férfinak az esete is, aki januárban egy internetkávézóban vesztette életét. Az ő történetére szolgáljon elrettentő példaként mindannyiunk számára.

6. Hivatalos: fizetős lesz a YouTube

Be kell ismernem, itt egy kicsit talán túlzásba vittük a címadást. Bulvárosodik a GSO, tudjuk, és főleg Kaci az oka. De aki elolvasta a cikket, tudja, hogy amit állítottunk igaz, csak épp nem abban a formában, ahogy az ember elsőre gondolná. A YouTube előfizetéses változata meg is érkezett, és ugyan továbbra is mindenki ingyen használhatja, reklámmentesség és exkluzív tartalmak járnak azoknak, akik előfizetnek. Szóval fizetős lett a YouTube? Igen is, meg nem is.

5. 2015 legjobban várt PC-s játékai 

Hiába terjeszkednek a konzolok, azért Magyarországon még mindig nagyon jelentős fölényben van a PC. Készítettünk ugyan listákat a legjobban várt Xbox, PlayStation, Nintendo és multiplatform játékokról is, de a PC-set a többihez képest legalább kétszer annyian kattintották. Egyébként az idei évre is csináltunk ilyen listákat, ezeket a következő linkeken találjátok: PC, Xbox, PlayStation, Nintendo, VR, összesített top 30.

4. 18 év után visszatér a Dragon Ball 

Egyértelműen ez a lista legnagyobb meglepetése. Tudjuk, hogy sokan szerették a Dragon Ballt, és sokan nőttek fel úgy, hogy reggelente ezzel kezdték a napot. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy még ma is ekkora iránta az érdeklődés. Talán Maron miatt?

3. A Lucasfilm zseniális válasza egy 7 éves fiú levelére

Ezzel kapcsolatban két dolog meglepő. Az egyik, hogy az idei nagy Star Wars-felhajtásban ez lett az egyetlen, valamennyire a Star Warshoz kapcsolódó hír, ami felkerült a listára, a másik, hogy ez sem annyira a Star Warshoz kapcsolódik. A kissrác, aki nem akart csak azért sith lenni, hogy megnősülhessen, sokak szívébe belopta magát, és a Lucasfilm is zseniálisan reagált a levelére.

2. Grand Theft Auto V gépigény - végre megvan, de csúszik a játék

Mindig poénkodunk a szerkesztőségben, ha valaki akinek épp az ügyelete közben kell elszaladnia. Ilyenkor az ügyeletes megkér egy másik szerkesztőt, hogy figyelje a híreket, hátha bejelentik a Half-Life 3-at, a GTA V gépigényét, vagy valami hasonlóan fontosat. A másodikat már nem használhatjuk, hiszen a Rockstar az ígérthez képest fél hónap késéssel (azért szuper ötlet volt tőlük, hogy belengették a karácsonyi bejelentést, aztán nem lett belőle semmi, nem mintha fél óránként nézegettük volna a forrásokat még szenteste is, vagy ilyesmi), de elárulta a követelményeket, úgyhogy most már általában a GTA VI-ot emlegetjük a HL3 mellett. Ezt a hírt a csúszás és a gépigény együttese emelhette a második helyig.

1. Elhunyt Dragon György, Gyu

Keserédes dolog, hogy ez lett az év legolvasottabb híre. A szerkesztőséget szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt rázta meg a hír, hogy Gyu életének 49. évében elhunyt, és titeket, olvasókat ugyanannyira megrendített ez, mint minket. Több százan nyilvánítottatok részvétet kommentben, és ahogy teltek az órák, úgy szökött eszméletlen tempóban fölfelé a kattintások száma is. Ebből is látszik, mekkora ember volt ő, mennyien ismerték, és milyen mély nyomot hagyott a magyar játékvilágban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)