Hirdetés

BioShock: The Collection - PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenhet

|

Bejelentés még nem történt, de Brazíliában már korbesorolást kapott egy BioShock gyűjtemény, ami akár a mostani generációra is megjelenhet.

Hirdetés

A 2K Games mindenképpen szeretné folytatni a zseniális BioShock-sorozatot, de amíg ez nem történik meg, addig az első három rész még talán megérhet egy-két újrakiadást. Habár a 2K Games hivatalosan még nem jelentett be semmit, egy Brazil oldalon már feltűnt egy bizonyos BioShock: The Collection korbesorolása.

Önmagában ez még talán nem is annyira meglepő, hiszen a sorozat minden része remek értékeléseket kapott, az első rész pedig a szakma egyik legelismertebb játéka. Viszont ami egyből szemet szúr, hogy az egyébként csak előző generációs konzolokra megjelent játékok a gyűjtemény keretében PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelennének, ezzel a jelenlegi generációra is eljuttatva a sorozatot.

Hivatalos bejelentés még erről nem történt, szóval egyelőre marad az egész pletyka, de azért egy szép kiadásnak tudnánk örülni. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)