Hirdetés

Lelép a Halo 5 Guardians fejlesztőinek vezetője

|

Az indie projektekben a jövő? A 343 Industries feje, Josh Holmes minden bizonnyal így gondolja, hiszen egy frissen kiadott közleményben tudatta a Halo rajongókkal, hogy átadja a stafétát, hogy a jövőben független projekteken dolgozzon.

Hirdetés

Josh Holmes 7 éven át irányította a 343-et, most azonban úgy érezte, hogy más irányban szeretné bontogatni szárnyát, erről egy a Halo hivatalos oldalán közzétett blogposztból értesülhettünk. Helyét az a Chis Lee veszi át a ki a Halo 4, és a Halo 5: Guardians-ért volt felelős.

Ebben a hónapban elhagyom a 343 Industries-t és nagyon izgatott vagyok a következő kalandomat illetően, hogy a független játékgyártásban találjam meg a helyem.

Egyelőre nem hintett el semmi konkrétumot azt illetően, hogy milyen projekten szeretne dolgozni a jövőben, esetleg saját stúdiós tervei lennének, vagy becsatlakozna valahová, de Holmes abban biztos volt, hogy a helyére érkező Chis Lee  tökéletes vezetője lesz a 343-nek.

Chris kulcsszerepet játszott a stúdió életében már a kezdetek óta. Ő egy nagyszerű vezető és a Halo nagyon jó ezekben lesz nála.

Természetesen Lee is kommentálta a bejelentést:

Nagyon izgatott vagyok, hogy formálhatom a jövőjét egy ilyen legendás franchise-nak , azzal az FPS csapattal és közösséggel akiket imádok. Nemsokára egyébként még több információval jövünk a következő ingyenes contentről a Halo 5: Guardians-hez és a Halo 5: Forge-hoz.

A Chris Lee által említett tartalmak teaser-ét egyébként a twitteren már közzé tették, a pontosabb infókra pedig ezek szerint még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)