Hirdetés

7 Days to Die - a Minecraft és a DayZ szerelemgyereke

|

A 7 Days to Die egy belső nézetes túlélőhorroros tower defense-es és craftolós sandbox szerepjáték, zombikkal. Hogy micsoda?

Hirdetés

A The Fun Pimps Entertainment LLC játéka, a 7 Days to Die egy olyan piaci rést talált, amiről először azt sem tudtuk hogy létezik, de amikor megnéztük a trailert, azt nem értettük, hogy miért nem tömte már be valaki.

A 7 Days to Die egy indie project, ami egy játékba tömöríti mindazt, ami most slágernek számít a játékiparban. Az ötlet zseniális és a srácoknak csak 200 000 dollárra van szüksége ahhoz, hogy ezt a hiánypótló terméket piacra dobhassa.

A 7DTD-ben egyszerűen minden benne van; a Minecraft építgetős játékmenete, a DayZ-s túlélőhorror izgalma, a Left 4 Dead pörgős akciója, a tower defense taktikai kihívásai és a sandbox szerepjátékok összetettsége. A játék első látásra meglehetősen bonyolult, de a fejlesztők azt ígérik, hogy bárki számára könnyen emészthető lesz, ezért nem kell megijedni. A The Fun Pimps egy több, mint hat perces videóba igyekezett belesűríteni minden alapvető információt, amit a játékról tudni érdemes, de ez még éppen, hogy csak a 7 Days to Die felszínét karcolgatja.

Ha megtetszett a játék, akkor támogathatjátok őket a Kickstarteren, vagy akár a Steam Greenlighton is. A 7 Days to Die megjelenése - már, ha összegyűlik rá a pénz - még idén várható, bár a fejlesztők elmondták, hogy semmi sincs kőbe vésve.

Mit gondoltok? Hiánypótló termék, vagy felesleges tömegcucc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)