Hirdetés

A Battlefield 2042 egyik követelményének nem mindenki fog örülni

|

Ugyanis a DICE lövöldéje még akkor is igényli majd az internetkapcsolatot, ha egyedül, botok ellen játszunk.

Hirdetés

Az már a bejelentéskor egészen nyilvánvaló volt, hogy a Battlefield 2042 esetében a multiplayer élmény kerül az előtérbe, ami azt jelenti, hogy valószínűleg igencsak ütős többjátékos meccsekben vehetünk részt, viszont egyjátékos kampányt nem kapunk.

Ráadásul a jelek szerint a játék állandó internetkapcsolatot igényel majd, ami logikus döntésnek tűnik, de azért akadhatnak olyan esetek, amikor kivételt tehetne a DICE és az EA.

Hirdetés

Nem olyan régen az Electronic Arts hozott nekünk egy hosszabb írást, amiből több részlet is kiderült a Battlefield 2042-ről, és nagyon úgy tűnik, hogy nem élvezhetjük majd a játékot offline módban. Habár a mesterséges intelligencia által irányított ellenfelek miatt joggal gondolhatták egyesek azt, hogy internetkapcsolat nélkül is pöröghetnek majd a meccsek, de erre mégsem kapunk lehetőséget.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ugyan játszhatunk majd egyedül, botok ellen, ha esetleg gyakorolni szeretnénk, de még ebben az esetben is online zajlik a meccs, ami elég furcsa döntésnek tűnik. Korábban számos alkalommal előfordult már, hogy a játékosok felszólaltak, ha egy játék állandó internetkapcsolatot igényelt, szóval lehetséges, hogy ez sem hagyják majd szó nélkül egyesek.

Szerintetek baj, ha még a gyakorláshoz is online kell lennünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)