Hirdetés

A Bethesda már a The Elder Scrolls VI-ra fókuszál, de Todd Howard izgalmas tartalmakat ígér a Starfield rajongóinak is

|

Eközben pedig a Fallout 5 arra vár, hogy végre legyen rá is ideje a Bethesdának.

Hirdetés

Ismét a Bethesda Game Studiosra és játékaira, elsősorban a Falloutokra irányította a figyelmet az Amazon Prime Videón debütált élőszereplős Fallout sorozat minden várakozást felülmúló sikere . A Fallout 4-et például úgy veszik, mintha csak most jelent volna meg (a türelmesebbek még nem vágnak bele, hanem megvárják a next-gen frissítést).

De reneszánszát éli a Fallout 76 is, amihez a Bethesda kiadott egy útmutatót, hogy mindenki létrehozhassa Lucyt, Maximust vagy Coopert saját karaktereként.

Hirdetés

Az újonnan támadt érdeklődés azonban nem késztette a stúdiót tervei megváltoztatására, amikor ugyanis az amerikai IGN rákérdezett, Todd Howard világossá tette, hogy e pillanatban a The Elder Scrolls VI élvez prioritást, miközben a már megjelent játékok utógondozását sem hanyagolják el.

"Nem fogok semmihez sem dátumot társítani, ezt a leckét már megtanultam. Szóval nyilvánvalóan a fókusz a The Elder Scrolls VI-on van, ami a fejlesztést illeti, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem foglalkozunk más tervekkel. Még mindig sokat dolgozunk a Fallout 76-on, látjuk, hogy a közösségből milyen sokan lépnek be a játékba, lényegében újra felfedezve azt, és boldoggá tesz, ahol a játék most tart. A gaming egészét nézve ennek van az egyik legjobb közössége. Meglepően kellemes az apokalipszis, és persze sok dolgunk van a Starfielddel is. Néhány igazán jó frissítés vár arra, hogy bejelentsük, szóval sok minden történik."

Hogy pontosan milyen frissítésekre gondolt Todd Howard a Starfield kapcsán, azt nem tudjuk, mivel nem ment bele a részletekbe, de tény, hogy a csapat többek között várostérképeket, új utazási módszereket és hivatalos modtámogatást ígért, továbbá idén érkezik az első kiegészítő is Shattered Space címmel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)