Hirdetés

A Blizzard egy vadonatúj játékon dolgozik

|

Több pozícióra is keres munkatársakat a vállalat egy ismeretlen projekthez.

Hirdetés

Bár jelenleg minden Game Pass előfizető azt várja, hogy a Diablo IV után milyen másik Blizzard-játék kerül még bele a Microsoft szolgáltatásába, azért jó lenne látni valami újdonságot is a vállalattól. Miközben a World of Warcraft több fronton is bővül (ott a The War Within kiegészítő és a Cataclysm Classic), a többi franchise körül nincs nagy mozgolódás, új projektet pedig egy ideje nem jelentettek be (tavaly pletykálták, hogy a StarCraft 3 lehet a következő nagy dobás, de nem erősítették meg). 

Közeleg a Summer Game Fest és az Xbox nagy nyári bemutatója, amik tökéletes alkalmat adhatnának a leleplezésekhez, és lehetséges, hogy a Blizzardnál készül is valami izgalmas. 

Hirdetés

Egy HazzadorGamin nevű Twitter/X-felhasználó hívta fel rá a figyelmet, hogy a Blizzard Entertainment munkatársakat keres egy még be nem jelentett játékhoz. Olyan fontos pozíciókra keresnek embert, mint a Design Dicretor, a Narrative Director, a Creative Director és a Senior Art Director, az állások leírásából pedig kiderül, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a sztorira is, ugyanis olyanok jelentkezését várják, akik irányítani tudják a csapatukat "kiváló minőségű ikonikus helyszínek megvalósításában, amelyek remek történetmeséléssel és játékmenettel párosulnak". 

Nemrég volt mozgolódás a Blizzard élén, az elnök, Mike Ybarra (tudjátok, aki bevezetné a borravalózást a játékok világába is) és a vezető tervező, Allen Adham év elején távoztak a vállalatól, ezzel egy időben pedig a Blizzard cím nélküli túlélőjátékát is törölték, szóval biztosan nem ehhez keresnek új munkatársakat. A Call of Duty franchise korábbi igazgatóját, Johanna Faries-t nevezték ki a cég új elnökének. 

Ti milyen új projektnek örülnétek a Blizzardtól?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)