Hirdetés

A Call of Duty következő szezonja Gundam robotokkal érkezik

|

Egy olyan crossover jön, amit mind az animék, mind a hatalmas mechák rajongói imádni fognak.

Hirdetés

A Call of Duty az elmúlt 1-2 évben nagyon fura crossover eseményekkel próbálta kicsalni az emberekből a nehezen megkeresett pénzüket. Nicky Minajtól a Hellsing Alucardjáig gyakorlatilag minden és mindenki bekerült a katonai lövöldébe, és volt pár vendégszereplő, akiket egyszerűen nem tudtunk hova tenni. A Gundam crossover nem tartozik ezek közé. A Bandai Namco közösségi oldalai és a Call of Duty fejlesztői ugyanis nagy örömmel jelentették, hogy Yoshiyuki Tomino világhódító franchise-a meglátogatja a modern csatateret.

A Mobile Suit Gundam széria 1979-ben indult, és azóta született belőle képregény, többféle animációs széria, videojáték és asztali játék, és ki tudja mi még. Az IP az egyik legismertebb japán termékek közé tartozik, így nem csoda, hogy az Activision megkörnyékezte a Bandai Namcót a jogokért.

Hirdetés

A kérdés már csak az, hogy a toronymagas robotok hogyan fognak belepasszolni a Call of Duty játékélményébe.

Erre sajnos még nem tudjuk a választ, mivel a Gundam crossover a Season 4-gyel érkezik, az pedig csak május 29-én fog megkezdődni. Skinekre és különböző Gundam ihletésű fegyverekre mindenképp lehet számítani, de azért reméljük, hogy valami menő, új játékmódot is kapunk, ahol robotokkal harcolhatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)