Hirdetés

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty miatt gyakorlatilag elbúcsúzhatunk a karakterünktől

|

Annyi minden változik a játékban, hogy az alapjaitól kell újjáépítenünk V-t.

Hirdetés

A CD Projekt RED imádja mutogatni a Phantom Libertyvel érkező új helyszínt és a fősztori szereplőit, de arról viszonylag keveset beszélt eddig, hogy mekkora mértékben alakítja át a játékmenetet a kiegészítő. Az autós üldözésektől, az ellenfelek trükkjein át perkökig minden változni fog. Nekünk a legutóbbi lesz most a legfontosabb: V képességfái kisebb-nagyobb módosításokon mennek át, de a legnagyobb gondot nem ez, hanem a kiberpszichózis veszélye jelenti majd.

Az Edgerunners animesorozat rajongói és a Cyberpunk 2077 játékosai is ismerik a jelenséget, de a játékban nem tapasztaltuk meg ennek hátrányos következményeit. A túl sok beültetés, és azok használata kockázatot  jelenthet az ember testére és elméjére, ezt pedig az eredeti asztali szerepjáték komoly hátrányokkal és esetleges karakterhalállal illusztrálta. A Cyberpunk 2077-ben megkíméltek a következményektől, a Phantom Liberty viszont be fogja illeszteni a játékmenetbe ennek egy megengedőbb verzióját.

Hirdetés

Továbbra is lehetőségünk lesz rengeteg kiberver használatára, de ha így is túllépünk a kereten, akkor negatív hatások érhetik a karakterünket. Ha az érrendszerünket pakoljuk tele krómmal, akkor csökkenni fog az életpontjaink száma, ha pedig az agyunkat terheljük túl, akkor nehezebbé válik a hackelés.

Ennek a mechanikának és az átgyúrt perköknek köszönhetően nagyot fog változni a karakterépítés menete. Mindenki kénytelen lesz újratervezni saját V-jét, amikor a Phantom Liberty befut majd szeptember 26-án.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)