Hirdetés

A Fallout: New Vegas fejlesztői szívesen csinálnának egy újab epizódot

|

Az Obsidian Entertainment nem lenne kifogása, ha a Bethesda felkérné őket a folytatásra.

Hirdetés

Bár a Fallout 4 elég jól sikerült, azért nem sikerült minden rajongót maradéktalanul kielégíteni. Sokan már akkor hangot adtak nemtetszésüknek, amikor kiderült, hogy a játékot a Bethesda fejleszti, szerintük ugyanis inkább az Obsidian Entertainmentet kellett volna megbízni a feldatattal.

Könnyen meglehet, hogy a jövőben az ő vágyaik is teljesülnek. Bár a csapat valami teljesen érthetetlen okból jelenleg a World of Tanks-ízű Armored Warfare névre keresztelt csodán dolgozik, a rajongók folyamatosan a Fallout kapcsán tesznek fel nekik kérdéseket. Eric Fenstermakertől (aki az Obsidian írója és dizájnere) például legutóbb azt kérdezték, esetleg csinálnának-e egy újabb epizódot, mondjuk egy Fallout: New Orleanst?

Fenstermaker szerint ennek részükről nem lenne akadálya, hiszen ki ne szeretne Fallout játékot fejleszteni. Na nem mintha a Bethesda epizódjai gyengék lettek volna, de azért lássuk be, hogy a küldetések változatossága messze elmarad az Obsidian zsenijétől. Ők meg tankszimulátort fejlesztenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)