Hirdetés

A Gotham Knights új bemutatója Batman egyik ellenségének haláláról árulkodik

|

A legújabb játékmenet anyag nem csak ütlegelést, de némi nyomozást is mutat. A sztori legalább olyan érdekesnek ígérkezik, mint az akció.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából kaptunk egy újabb ízelítőt a Gotham Knightsból. Ugyan sokan elkönyvelték magukban, hogy tulajdonképpen egy DC jelmezben tetszelgő coop loot pinata lesz ez, de a mostani videó a Gotham Knights egy komolyabb arcát mutatta be.

A felvétel Batgirlre koncentrál, aki serényen nyomoz Batman halálának ügyében, és ehhez behatol a Gotham University laborjába, hogy ott remélhetőleg kikérdezze Bruce egy régi rosszakaróját.

Hamar kiderül aztán, hogy az Arkham Knights legijesztőbb pillanatait hozó Man-Bat szintén halott. Kirk Langstormot valaki szintén elintézte, így Bagirlnek már esélye sem volt kifaggatnia a gonosztevőt.

Hirdetés

A céltalan küldetés persze számunkra érdekes volt, mert így láthattuk Batgirlt nyomozás (és később akció) közben.

Úgy tűnik, hogy a sztori hangsúlyosabb lesz, mint amire először számítottunk, és Batgirl legalább annyira menő lesz, mint csapattársai. Kár, hogy élőszereplős verzióban már nem találkozhatunk majd vele.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)