Hirdetés

A másik Pókemberrel is összefuthatunk majd a Marvel's Spider-Man 2-ben

|

Peter Parker és Miles Morales akár egyesíthetik is az erőiket az új játékban.

Hirdetés

Idén szorosan kell kapaszkodunk a szabadidőnk minden egyes percébe, ha tartani akarjuk a játékipar által diktált tempót, hiszen sorban bombáznak minket a remek címek a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomtól a Diablo IV-en át a Baldur's Gate III-ig, és még csak most indult be az őszi szezon a nemrég megjelent Starfielddel.

Az előttünk álló hónapok egyik legígéretesebb tétele az Insomniac Games műhelyében megszületett Marvel's Spider-Man 2, amely októberben köszön be PlayStation 5-re, most pedig megtudhattunk róla egy izgalmas részletet.

Hirdetés

A Gamertag Radio nemrég az Insomniac animációs rendezőivel, Bobby Coddingtonnel és James Hammel készített interjút, amelyből kiderült, hogy a Spider-Man 2-ben nemcsak instant válthatunk a Pókember-szerelést magára öltő Peter Parker és Miles Morales karaktere között, hanem spontán össze is futhatunk a másik Pókemberrel New York utcáin.

"Vannak olyan alkalmak, amikor végigsuhansz a városon, és néha láthatod a másik Pókembert, amint aktívan csinál valamit, vagy éppen megállít egy bűntényt."

- árulta el Ham, aki szerint az ilyen találkozások alkalmával akár be is segíthetünk majd a másik Pókinak, vagy éppenséggel fordítva is megtörténhet, hogy a mi harcunk közepén bukkan fel a kosztümös erősítés. Remek élménynek tartja, hogy ezúttal váltogathatunk Parker és Morales között, és még azt is hozzátette, hogy jó lenne, ha az egymásra mutató Pókember mémet is eljátszhatnánk velük a találkozások alkalmával.

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án rajtol, az elmúlt napokban pedig egy új gonoszt is lelepleztek hozzá, valamint az is kiderült, hogy összesen 66 ruhát húzhatunk magunkra, amelyeket három grafikai módban csodálhatunk majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)