Hirdetés

A Microsoft tényleg megcsinálta: itt az Xbox hitelkártya

|

A kifejezetten gamereknek szánt Xbox Mastercarddal többek között a vásárlásokból és a streamingelőfizetésekből is profitálhatnak a kártyatulajdonosok.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy jön az Xbox Mastercard hitelkártya, amit egyes Xbox Insider-tagok korai hozzáféréssel próbálgathattak is azóta, hogy - a Microsoft bevallása szerint - segítsenek a vásárlói élmény kialakításában. Sok más hitelkártyához hasonlóan a Microsoft és a Barclays közös konstrukciójával is pontokat gyűjthetnek a tulajdonosok, amiket aztán levásárolhatnak. 

Természetesen az Xbox Mastercard esetében kifejezetten az xbox.comon lehet ezeket elkölteni, a pontok gyűjtése pedig különféle módokon történhet. A játékok és kiegészítők vásárlása esetében minden elköltött dollár után egy pont jár, de a streamingelőfizetésekkel (mint Netflix és a Disney+) és az ételkiszállításos szolgáltatásokkal (például a Grubhub és a DoorDash), valamint a Microsoft Store-ban való vásárlásokkal még jobban járnak a kártyatulajok, hiszen előbbiek 3-szoros, utóbbiak 5-szörös szorzót jelentenek. És ez még egyáltalán nem minden. 

Hirdetés

Olyan bónuszok tartoznak az Xbox Mastercardhoz, mint hogy nincs éves kártyadíj, az első vásárlás után 5000 pont (50 dollár) és 3 havi Game Pass Ultimate jár (csak új tagok vehetik igénybe, de a meglévők elajándékozhatják), továbbá 3 hónapnyi ingyenes Spotify Premium előfizetést ad az új vagy meglévő ügyfelek számára is. Ezeken kívül is van még pár bónusz:

  • Ha 12 hónapon belül valaki legalább 7000 dollárt költ a kártyával, két 3 hónapos Game Pass Ultimate kódot szerezhet.
  • A kártyatulajok egyből a Microsoft Rewards 2. szintjére lépnek, így gyorsabban szerezhetnek jutalmakat.
  • Csalás elleni védelemmel látták el a hitelkártyát.
  • Jár hozzá a Barclays Money Basics is, ami pénzügyi ismeretekkel segít.

A jó hír az, hogy az Xbox Mastercard már elérhető bárki számára, a rossz viszont az, hogy a Barclays pénzintézettel való megállapodás kizárólag az Egyesült Államokban, Alaszkában és Hawaiin élő játékosok számára teszi lehetővé a kártya kiváltását. Arról, hogy a redmondiak kiterjesztenék-e a programot más országokra, más bankokkal együttműködve, egyelőre nincs hír.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)