Hirdetés

A Forza Horizon 5 az Xbox történetének legsikeresebben rajtoló játéka

|

Újabb rekordot döntött meg a Playground Games versenyzős újdonsága.

Hirdetés

November elején megérkezett a Forza Horizon 5, amit PC-n és Xbox-konzolokon is lehet pörgetni, ráadásul olyan nyitást hozott össze a játék, amire tényleg büszke lehet az Xbox Game Studios.

A megjelenése óta eltelt rövid idő alatt pedig egy újabb címet sikerült bezsebelnie a versenyzős alkotásnak, ami rengeteg emberhez jutott már el világszerte.

Hirdetés

A Forza Horizon 5 az Xbox és a Game Pass történelmének legjobb első hetét produkálta, ugyanis ezen idő alatt több mint 10 millióan próbálták ki a virtuális autóversenyzést. Habár ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy már 10 millió példányban fogyott a játék, hiszen elérhető a Game Pass kínálatában, de ettől függetlenül ez határozottan egy remek eredmény.

Ti elvittétek már egy körre az új Forza Horizont? Ha igen, akkor hogy tetszett?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)