Hirdetés

A Sega a Crazy Taxi és más kultikus játékok rebootjával ismételné meg a Fortnite sikerét

|

A Super Game projekt keretében nagy költségvetésű videojátékokra számíthatunk szolgáltatásként.

Hirdetés

A folyamatosan bővülő és megújuló Fortnite egyszerűen kirobbanthatatlan a toplisták éléről, ezt a szűnni nem akaró népszerűséget pedig sok más kiadó is szeretné megtapasztalni. Közöttük van a Sega is, amely a töretlenül szeretett Sonic mellett más brandekkel is erősítené portfólióját: a vállalat célja, hogy olyan live-service játékokat hozzon létre, amelyeket évekig életben tudnak tartani, nagy játékostábort gyűjtenek és folyamatos bevételforrásként funkcionálnak, egyszóval a saját Fortnite-verzióit szeretné összehozni a Super Game kezdeményezés keretében.

Hirdetés

A tervekről először tavaly májusban hallottunk, amikor a következő öt év kiemelt stratégiájának nevezték a projektet, majd pár hónappal később kiderült, hogy a Sega stratégiai megállapodást kötött a Microsofttal annak érdekében, hogy kihasználhassák a redmondiak felhőtechnológiáját, az Azure-t.

A Bloomberg legújabb jelentésének köszönhetően már lehet róla elképzelésünk, hogy mi készül a Sega fejlesztőcsapatainak zárt ajtaja mögött, ugyanis az értesülések szerint nagy költségvetésű rebootokra számíthatunk két olyan kultikus cím kapcsán, mint a Crazy Taxi és a Jet Set Radio. A Bloomberg úgy tudja, hogy ezek a projektek lesznek az elsők, amik a Super Game kezdeményezésből származnak, de formálódik két további újrázás is, köztük egy belső nézetes lövölde.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az öröm - vagy szomorúság - azonban még korai, mivel a fejlesztés jelenlegi stádiuma is az: bár több mint egy éve készítik a Crazy Taxi rebootot, azonban várhatóan még két-három évig várathat magára. A Sega nem kívánta kommentálni a Bloomberg információit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)