Hirdetés

A Sony DADC raktára megsemmisült a londoni lázadásban - fennakadások várhatóak az európai disztribúciós csatornákon.

|

Rettenetes és érthetetlen dolgok zajlanak jelenleg Londonban - utcai harcok, lázadások, fosztogatások.

Hirdetés

Sajnos minket, gamereket is erőteljesen befolyásolni fog ez a hír, ugyanis nagy tragédia történt - kigyulladt és megsemmisült a Sony DADC disztribúciós raktára. 

Az épület Enfieldben, az Innova parkban volt található. A raktárhoz tartozó üzem voltaképp egész Európa számára gyárt CD-ket, DVD-ket, UMD-ket és Blu-ray lemezeket is, emellett egy jövőbeli optikai technológiákon dolgozó high-tech kutatólaboratórium is működött itt. A cégnek Ausztriában is van egy gyára: a PlayStation lemezeket javarészt ott gyártják 

Hogy mennyiben érint ez minket, gamereket? Mivel szinte minden formátumon sok játék CD-jét, DVD-jét stb.. itt, ebben az üzemben gyártották, így várhatóan az eset fennakadásokat okozhat az európai, dobozos játékforgalomban. Ez leginkább a PC-seket érinti, hiszen ez a disztribúciós raktár dobozolta a CD-ket és DVD-ket, ezeket és szét is küldte a disztribútoroknak - nem lehet tudni, a raktárban milyen készletek semmisültek meg, de várhatóan fennakadások lesznek az európai bolti disztribúcióban.  

A pusztítás mértékéről egyelőre nincs beszámoló, de a helyszíni jelentések szerint a raktár porig égett. Szemtanúk szerint a tüzet fosztogatók okozták, akik szándékosan gyújtogattak, miután Sony termékeket beszerezve menekültek a helyszínről.

Áldozatokról nem szólnak a hírek, az eset éjszaka történt.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)