Hirdetés

A Sony megegyezett a Hasbróval, jöhetnek a Cluedo filmek és sorozatok

|

A népszerű társasjáték adaptációs jogai már a Sonynál vannak, így készülhetünk a nyomozós univerzum megszületésére.

Hirdetés

A Sony az elmúlt évtizedet azzal töltötte, hogy megpróbáljon összekaparni magának valamilyen filmes univerzumot. A Pókember-mentes szuperhősös kísérlet nagyon döcögősen haladt, és a többi projektje sem volt feltétlenül sikeres (a Pókverzum animációkat leszámítva). Na, de majd az érkező társasjáték adaptáció lesz az, ami mindent megold, legalábbis a cég szerint.

Ugyanis a Hasbro, a TriStar Pictures és a Sony Pictures Television megegyeztek a Cluedo megfilmesítési és TV sorozatos jogairól. A megszületett szerződésnek köszönhetően innentől a Sony viheti képernyőkre a generációkat szórakoztató társas sztoriját.

Hirdetés

Zev Foreman és Gabriel Marano, a Hasbro filmes és sorozatos osztályának vezetői, nagyon lelkesen jelentették be a jó hírt. Akármi is lesz a megállapodás eredménye, annyi biztos, hogy a Sony ki fogja használni az abban rejlő lehetőségeket. Aztán, hogy milyen sorozat születhet Mr. Boddy meggyilkolásának ügyéből, majd a jövőben kiderül.

"A Sony tökéletes partner lesz abban, hogy adaptálhassunk egy annyira kulturálisan meghatározó játékot, mint a Cluedo. Nicole Brown, Katherine Pope és csapataik elképesztően kreatív alkotók és a tökéletes nyomozótársak, akikkel majd kideríthetjük végre a 75 éves gyilkossági ügy titkait."

A Cluedo egyébként már járt filmes csapatok kezeiben. A leghíresebb adaptáció az 1985-ös vígjáték volt Tim Curryvel, Madeline Khannal és Christopher Lloyddal. A Universal és a 20th Century Fox is megpróbált azóta különböző projekteket húzni a társasjáték nevére, de idővel mind bedőlt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)