Hirdetés

A Telltale még idén elindítja a The Walking Dead harmadik évadát

|

Régóta adósunk már a Telltale Games a The Walking Dead harmadik évadával. Most végre konkrétumok is elhangzottak az új szezonnal kapcsolatban.

Hirdetés

A The Walking Dead: Michonne hamarosan megkapja második fejezetét, de talán minden The Walking Dead-rajongó a Telltale-féle fő játék harmadik szezonját várja már jó ideje. Ők most nagyon örülhetnek, hiszen kiderült, még idén elindul az új évad.

Egy interjú során árulták el a játék fejlesztői, hogy jelenlegi terveik szerint még ebben az évben útjára indul a The Walking Dead Season 3. Konkrét részleteket ugyan nem árultak el, de Kevin Bruner, a Telltale vezetője azt azért elmondta, hogy a friss évaddal új rajongókat is meg szeretnének nyerni a sorozatnak. A szerteágazó történetről sem tudunk még semmit, Bruner csupán annyit mondott, számítanunk kell egy váratlan fordulatra.

További részleteket majd csak a San-Diego Comic-Conon ismerhetünk meg. Több mint valószínű, hogy nem kapjuk meg ebben az évben a teljes évadot, de legalább már azt tudjuk, hogy az első epizód az év vége előtt megérkezik. Persze csak akkor, ha nem csúszik a játék.

Ti is várjátok már a harmadik évadot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)