Hirdetés

A The Waylanders egy varázslatos világba kalauzol el minket

|

A többek között Chris Avellone által készített játékra Kickstarteren gyűlt össze a pénz, hamarosan pedig ki is próbálhatjuk.

Hirdetés

Hírt adott magáról, az Obsidian egykori nagyágyúja, a Fallout: New Vegas és a Star Wars: Knights of the Old Republicért is felelős Chris Avellone legújabb játéka, a The Waylanders. A meseszerű grafikával megáldott kalandhoz egyből egy előzetest is kaptunk.

Hirdetés

A történetet Avellone mellett Emily Grace Buck és Gavin Jurgens-Fyrhe írták, és a fejlesztési költségeket Kickstarteren sikerült összekalapozni. Természetesen egy szerepjátékról beszélünk, melyben egy csapatot kell a misztikus vadonba kalauzolnunk, a tagokat hat kaszt közül válogathatjuk ki, akiket többszáz képességgel ruházhatunk fel.

A The Waylanders hangulata kifejezetten magával ragadónak tűnik, ehhez hozzájárul az a kicsit meseszerű stílusvilág, ami engem egyből a Fable sorozatra emlékeztetett, amivel máris sikerült felkelteni a figyelmemet. Jó hír, hogy a játékot hamarosan kipróbálhatjuk, ugyanis június 16-ától korai hozzáféréssel megvásárolhatjuk a Steamen. Ebben a verzióban 8 területet érhetünk majd el, és nagyjából 10-12 órát tudunk játszani, noha a fejlesztők szerint a végleges hossz 40 óra körül lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)