Hirdetés

A Warner élőszereplős trailerrel próbál kedvet csinálni a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez

|

Nem tudjuk, hogy Will Arnett keménykedése vagy a Harley Quinnek öltözött Ron Funches viccesebb-e.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League sikere nagyon kétesélyes: egyrészt mellette szól, hogy a Batman: Arkham-játékokat fejlesztő Rocksteady dolgozik rajta és izgalmas a koncepció, hogy az Igazság Ligája gonosszá váló tagjait kell legyűrnünk az Öngyilkos Osztag tagjait irányítva. Másrészt a színes-pörgős játékmenet, a kötelező online kapcsolat (offline lehetőség csak később lesz) és a szivárgások spoilerei, illetve lehangoló visszajelzései miatt sokan már előre temetik. 

A Warner Bros. igyekszik kihangsúlyozni, hogy mekkora móka lesz a Rocksteady újdonsága, így a Mortal Kombat 1 élőszereplős reklámjához (amelyben Dave Bautista szólított minket harcba) hasonlóan ismét segítségül hívott egy ismertebb arcot, hogy meghozza a kedvünket. 

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League élőszereplős trailerében felbukkan többek között Will Arnett (aki többször is szinkronizálta Batmant), Ron Fuchs (aki King Sharkot szólaltatja meg az animációs Harley Quinn sorozatban) és Jodi Hill rendező, hogy megtervezzenek egy támadást, és nagyban megy az adok-kapok, amikor megjelennek a gonosz hősök. Akad egy-két megmosolyogtató pillanat, de ez kevésbé hatásvadász videó, mint a Dave Bautistás volt. De döntsétek el ti: 

A Suicide Squad: Kill the Justice League február 2-án jön PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)