Hirdetés

A Watch Dogs: Legion új előzetesében bemutatkozik az ellenállás

|

A Ubisoft a jelek szerint nagyon szeretné felhívni a figyelmet az érkező játékára, ugyanis hangulatosabbnál hangulatosabb Watch Dogs: Legion előzetesekkel bombázzák a nagyérdeműt.

Hirdetés

A Watch Dogs: Legion ez eredeti tervek szerint már az idei év első felében megjelent volna, azonban a tavalyi év anyagi kudarca után a Ubisoft úgy döntött, hogy még visszaküldi egy kicsit a gyártósorra a széria harmadik felvonását. Ennek kifejezetten örülhetünk, mert így valószínűleg egy sokkal kidolgozottabb játékot kapunk majd, melyhez időközben egy csomó hangulatos előzetes is érkezett.

Hirdetés

Bevallom töredelmesen, hogy engem egyik korábbi Watch Dogs játék előzetese sem tudott megmozgatni, és egy percig sem éreztem azt, hogy a látottak alapján nekem játszanom kell az adott kalanddal. Egyelőre még csak limitált tapasztalataink vannak a Watch Dogs: Legionről (melyeket Paca tolmácsolásában olvashattok), de úgy gondolom, hogy ha másban nem is, ütős előzetesek terén mindenképp fejlődött a sorozat.

A tegnap megjelent Watch Dogs: Legion: Resistance trailer egy kis képet ad arról, hogy pontosan milyen helyzet uralkodik az utópisztikus Londonban, mely militáns magáncégek és bűnszervezetek játszóterévé vált. Itt kell kiépítsük az ellenállást, melynek minden tagját mi toborozhatjuk be és irányíthatjuk:

Személy szerint rajongok azért a fanyar, angol humorért, ami az eddigi előzetesekben dominált, és nagyon remélem, hogy a játék maga is hasonló hangvétellel dolgozik majd. 

Az eddigiek alapján ti beneveznétek a Watch Dogs: Legionre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)