Hirdetés

Afterfall Insanity: Újabb posztapokaliptikus trailer

|

Újabb filmecske érkezett a romos hangulatú játékból.

Hirdetés

Októberben mutattuk be a játék trailerét, akkor többen is azt mondtátok, hogy Dead Space utánérzet, de ez nem feltétlen baj. A harmadik világháború után játszódó sztori kissé sablonos, a föld alá menekült túlélőkkel, a felszínt elözönlő mutánsokkal, és a pénzért bármire képes zsoldosokkal. Persze sok egyebet nem lehet elképzelni a 2032-ben történő eseményekről, de a klisés megvalósítás nem kell, hogy kötelezően középszerű megvalósítást jelentsen. Erről saját szemünkkel is meg tudunk győződni, ugyanis néhány napja elérhető a demó. A teljes játék megjelenésére november 25-én kerül sor, amikor is a lengyel fejlesztők játékáról véglegesen lehull a lepel, és kiderül, hogy mire hasonlít, vagy mennyire egyedi.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)