Hirdetés

Készülhet egy új Age of Empires játék?

|

A Microsoft társalapítója olyat mondott nemrég, amitől felpezsdült minden stratéga vére: talán folytatódhat az Age of Empires-sorozat.

Hirdetés

Két éve már annak, hogy lehúzta a rolót a Microsoft kiadásában még 2011-ben indult free-to-play stratégiai játék, az Age of Empires Online, azóta viszont csak HD-feldolgozásokat kaptak a széria rajongói, hiába pletykálták azt már 2014 óta, hogy egy új csapattal készülhet egy új rész. 

Talán most felcsillant a remény, ugyanis a Microsoft alapítója, Bill Gates tartott egy kérdezz-feleleket minap a Redditen, amelynek keretén belül több érdekes dologra is válaszolt az érdeklődőknek. Az egyik felhasználó például arról kérdezte, hogy bár tisztában van vele, hogy nem ő az illetékes, de esetleg eltudná-e intézni, hogy jöjjön egy új Age of Empires játék? Bill Gates erre azt válaszolta, hogy "Utánanézek. Mennyire van szükséged?" 

Persze könnyen meglehet, hogy a Microsoft egykori vezérigazgatója csak azt szerette volna közölni szellemes formában, hogy fogalma sincs róla, mégis sokan kezdtek el reménykedni abban, hogy a közeljövőben talál tényleg lelepleződik egy új Age of Empires cím. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)