Hirdetés

Agent - bekövetkezett az elkerülhetetlen?

|

Oké, hogy Grand Theft Auto V PC-s és next-gen megjelenés, de a Rockstar évek óta titokban tartott projektjéről is szeretnénk már hallani valamit. Most egy kis mozgolódást észleltünk.

Hirdetés

Az Agent már több mint öt éve készül a Rockstarnál – állítólag. Hol az eltörléséről hallunk pletykákat, hol a kiadó nyugtatgat minket, hogy még mindig dolgoznak rajta, de hiába várjuk az E3-as vagy gamescomos bejelentést, egyik sem jön.

Komolyabb ígéretek híján nem is vagyunk feltüzelve, úgyhogy akármikor is jön, csalódni aligha fogunk. A napokban több felhasználó jelezte, hogy a Gamefly törölte az Agentet listájukból. A törlés két okból fordulhatott elő: a megjelent játékokat akkor szokták törölni, ha már nem kapható náluk, a még meg nem jelent játékokat pedig akkor, ha a kiadó elkaszálja. Lehet, hogy végleg lelőtték a projektet, de ami sokkal valószínűbb, hogy csak a PS3-as változatot törölték, és ahogy azt már korábban sokszor hallottuk, az Agent csak PS4-re jön. És persze az is előfordulhat, hogy a GameFly nem akarja, hogy felhasználói hiú reményt tápláljanak. Várunk a Rockstar kommentárjára, de annyira azért nem reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)