Hirdetés

Agent - ilyen lehetett volna a Rockstar kémes játéka

|

Továbbra sem tudjuk, lesz-e még valaha valami az Agentből, de most legalább kiszivárgott képeken láthatjuk, milyen lett volna, ha pár évvel ezelőtt jelenik meg.

Hirdetés

Most, hogy a The Last Guardian már biztosan jön, a játékvilág egyik legnagyobb, évről-évre, expóról expóra felmerülő kérdése, hogy mi a helyzet a Rockstar hat éve bejelentett játékával. Az annak idején PlayStation 3-exkluzívnak szánt Agentről mindig hallunk valamit, de általában nem a kiadótól.

Ma egy a projekten dolgozó művész osztott meg képeket arról, hogyan nézett ki a játék 2009-2010 tájékán. (Mostanra valószínűleg sokat változott, ha egyáltalán dolgoznak rajta még). Egy romos, hegyi város utcáit láthatjuk, ami inkább a második világháborút idézi, mintsem a hetvenes éveket. Néhányat kiemeltünk, a többit a beszúrt galériában találjátok.

http://i.imgur.com/ebWhzmj.png

Az Agenttel kapcsolatban félig-meddig hivatalos infót utoljára 2013-ban hallottunk, amikor a Rockstar megújította a védjegyet. Most, hogy a Grand Theft Auto Online ennyire pörög, és valószínűleg emiatt a GTA V sem kap egyjátékos DLC-t, kérdéses, hogy egy-két éven belül kapunk-e tőlük valami mást. Jelenleg az Agent mellett egy új Red Deadről hallunk egyre több pletykát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)