Hirdetés

Agent - a Take-Two még nem engedte el a játékot

|

A jelek szerint a Take-Two továbbra sem mondott le teljesen a Rockstar kémes játékáról, most újra levédették a márkanevet.

Hirdetés

Még tavaly decemberben mutattunk képeket az eredetileg PlayStation 3-exkluzív címként készülő Agentről. A Rockstar North kémes játéka akkor még úgy látszott, hogy sosem készül el, de most feltűnt egy halvány reménysugár.

Bár továbbra sem tudunk semmiféle konkrétumot, az mindenesetre biztató jel, hogy a Take-Two megújította az Agent márkanevet. Ez alapján nem mondtak le végleg arról, hogy egyszer elkészüljön a játék.

Mivel nyakunkon az E3 és a Rockstar is több nagy meglepetést ígért, az ember akaratlanul is egy esetleges Agent-bejelentésben reménykedik. Szerintetek van rá esély, hogy tényleg szóba kerüljön a játék az expón? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)