Hirdetés

Agents of Mayhem - ez lesz a Saints Row készítőinek új játéka?

|

A Saints Row szériáért felelős Volition bejegyeztetett egy vadonatúj védjegyet, az Agents of Mayhemet, amelynek eredetére valószínűleg már fény is derült.

Hirdetés

A Saints Row széria utolsó része a Gat out of Hell volt, amely tavaly januárban jelent meg, viszont a kiadásért felelős Deep Silver talán máris a következő lépést készíti elő, ugyanis nemrég beharangozta, hogy egy nagy dobásra készül az idei E3-on. Talán éppen a Saints Row V-öt fogja bejelenteni? 

A legújabb információk szerint ez könnyen lehetséges, ugyanis a Saints Row játékokat kiadó Koch Media és a Volition Inc. beregisztrálták az "Agents of Mayhem" védjegyet a megfelelő szervezetnél, többek között játékszoftver kategóriában. A név érdekessége, hogy kísértetiesen hasonlít a Polygon egy 2013-as cikkének címére, amelyben a Volition dizájn rendezője, Scott Phillips egyik mondatában azt nyilatkozta, hogy "The player is an agent of mayhem", avagy szabad fordításban a játékos a káosz ügynöke. 

Kíváncsian várjuk, hogy a Deep Silver valóban bejelenti-e a Saints Row V-öt a június 14 és 16 között megrendezésre kerülő E3-on, hiszen ennyi egybeesés és előjel nem lehet a véletlen műve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)