Hirdetés

Agony - RPG-veteránok küldenek a pokolba

|

Az Agony lesz a frissen alakult Madmind stúdió első játéka, amivel mindjárt a pokol alsóbb bugyraiba utaztatják a játékosokat.

Hirdetés

A Madmind egy új, lengyelországi stúdió, melynek fejlesztői korábban a Witcher 3, The Division, és hasonló címeken dolgoztak. Nem is csoda, hogy első címük egy FPS szerepjáték lesz.

Az Agony azt a feladatot bízza a játékosra, hogy szabaduljon ki a pokolból. A túléléshez és feladataink teljesítéséhez segítségre lesz szükségünk, de szerencsére abból akad majd bőven. A játékban lehetőségünk nyílik uralni a gyengébb démonok elméjét.

Az Agony a tervek szerint jövőre érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A csapat YouTube csatornája már megnyílt, így aki kíváncsi a túlélőhorror fejlődésére, az kövesse. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)