Hirdetés

Aion - Fejlődési napló

|

Jelen esetben nem fejlesztő naplóról lesz szó, hanem egy reménybeli ifjú pap kalandjait vehetjük szemügyre.

Hirdetés

Az Aion egy igencsak ígéretes MMO. Jelenleg is folyik a béta teszt, egyelőre azonban csak koreai nyelven elérhető a kliens. A World of Warcraft egyik nagy riválisa is lehet sokak szerint ez az enyhén anime beütésű alkotás. A lokalizáció miatt a megjelenés emberi nyelven csak jövőre várható, amikor is valószínűleg lesz open béta is, ahogy az már szokásos. A soha nem látott részletességgel létrehozható karakterek marha jól néznek ki, sőt az egész grafika igencsak pofás, főleg egy MMO-hoz képest. A játéknak már most nagyon sok rajongója van, köztük magyarok is akadnak bőven. Nekik van egy pompás kis honlapjuk is, ahol folyamatosan zajlanak az események - főleg mivel néhányan már tolják is a closed betat ezerrel. A srácoknak külön bejáratú videócsatornájuk is van a tv.gamestar.hu oldalon ahol is figyelemmel kísérhetjük kalandjaikat. A legutóbb felkerült néhány videó Cori rögös útját mutatja be minden érdeklődőnek 11 részben. Álljon itt az első, a többit megtaláljátok ügyesen!

 

cori.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)