Hirdetés

Aion - több mint 970,000 eladott példány Amerikában és Európában

|

Az NCsoft ma tette közzé az Aion eladási statisztikáit, s kishíján egymillió példányt adtak el belőle Észak-Amerikában és Európában.

Hirdetés

Egész pontosan 500,000 példány van a tengerentúlon a játékosok birtokában, a maradék 470,000 Aion pedig az öreg kontinens gamerei birtokában van. Július és szeptember között 112 százalékos emelkedés volt tapasztalható, ennek köszönhetően a koreai kiadó 142 millió dollár bevétellel büszkélkedhet.

Az Aion sikere tehát egyértelmű, és még biztos kell neki pár év, hogy megszokja azt a közeget, amiben van, a legfelsőbb MMORPG-k között. Majd rájön mindenki, hogy nem csak a WoW létezik, és akkor az Aion átveszi az uralmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)