Hirdetés

Hivatalosan is megerősítették: jön az Alan Wake 2

|

A Quantum Break kreatív rendezője hivatalosan is megerősítette, hogy lesz Alan Wake 2. Hívjátok a haverokat, megyünk a boltba elemekért.

Hirdetés

Először is mindenki nyugodjon le, csak a lazább horror vonulat egyik legfontosabb képviselőjének következő részéről van szó. Az Alan Wake hibái ellenére is egy kiváló játék volt, aminek most megerősítették a folytatását.

Sam Lake, a Quantum Break rendezője ült le beszélgetni a GameInfromer újságírójával, aki sok egyéb kérdés mellett feltette azt is, hogy "lesz-e még valaha Alan Wake 2". Emberünk a szokásos marketing szöveget várta válasznak, de Sam Lake egy rossz fiús mosollyal az arcán közölt egy egyszerű, de nagyon határozott "Igen"-t.

Ennél többet nem osztott meg, de ezzel hivatalosan is megerősítették az Alan Wake 2 érkezését. Mivel a Remedynek erős kötődése van a Microsofthoz, így valószínűleg PC-re és Xbox One-ra érkezik majd, de egy PS4-es változatot is tudnánk díjazni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)