Hirdetés

Alienation - megint késik, addig is itt egy újabb trailer (videó)

|

Újra megismerhettük az Alienation megjelenési dátumát, illetve a csúszásért engesztelésül egy újabb trailert is kaptunk a kooperatív lövöldéről.

Hirdetés

Nem éppen a legjobb színben tüntetjük fel a PlayStation 4-exkluzív Alienationt itt a GSO hasábjain, ugyanis legutóbb is a játék halasztásáról kellett írnunk. Az akkor még március végére tervezett rajthoz képest ismét egy új, későbbi dátum kijelöléséről kell beszámolnunk.

A kooperatív twin shitck shooter a legfrissebb infók alapján nagyjából egy hónappal a legutóbb kijelölt nap után érkezik, az április 26-án viszont már "elkerülhetetlen" a PlayStation blogon megjelent bejegyzés szerint, hogy szembeszálljunk az Alienationben a Földre támadó rondaságokkal. Ha pedig időközben elfelejtettétek volna, miért is érdekes a finn Housemarque legújabb játéka, egy trailert is mellékeltek a készítők, amiben neonszínekben pompázó robbanások közepette hullanak a földönkívüliek és repülnek a levegőbe a pályán található épületek, miközben a rengeteg lövedék és ellenfél között valahogy túléli a bátor katonák csapata. Főleg úgy, hogy arcon lőnek minden ellenséget.

Mit gondoltok, adtok egy esélyt az Alienationnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)