Hirdetés

Alien-nap van, ezért bejelentettek egy új Alien-játékot

|

Az örömhírt beárnyékolja ugyanakkor, hogy a játékosok zöme ki fog maradni abból az élményből, amit az Alien: Rogue Incursion nyújt.

Hirdetés

Április 26-áról nemcsak az juthat eszünkbe, hogy ezen a napon következett be a S.T.A.L.K.E.R. széria alapját képező csernobili atomkatasztrófa, hanem ekkor ünnepeljük az Alien-napot is. Annak idején azért esett pont erre a dátumra a választás, mert Ridley Scott kultikus sci-fi horrorjában a Nostromo legénységének tagjai a Zeta2 Reticuli rendszerben található Calapamos gázóriás körül keringő három hold közül az akkor még LV-426 jelzéssel lajstromozott Acheronon landoltak, miután különös jelet fogtak.

Találkozásukból a tökéletes organizmussá fejlődő parazitikus idegen létformával az elmúlt 45 évben dollár százmilliókat érő médiafranchise nőtt ki, mely fölött a Fox felvásárlása óta már a Disney bábáskodik, és gondoskodik a további bővüléséről.

Hirdetés

A jövőre várható élőszereplős sorozat, valamint az augusztusban érkező Alien: Romulus mozifilm mellé most egy játék is feliratkozott a várólistára Alien: Rogue Incursion címmel. Ráadásul a 20th Century Games tervei szerint még az év vége előtt fejest ugorhatunk a Survios alkotása által kínált rémisztő kalandba, amennyiben rendelkezünk PlayStation VR2, SteamVR vagy Quest 3 headsettel is a PlayStation 5-ünk, illetve PC-nk mellett.

Egyjátékos élmény lesz, és egy eredeti történet részeseivé válhatunk majd, ám a cselekmény részleteit egyelőre éppúgy titokban tartják, mint a játékos által megszemélyesített karakter kilétét. Mindenesetre a fejlesztők, azt ígérik, hogy az Alien: Rogue Incursionben "a kinetikus akciótól a torokszorító felfedezése át a félelmetesen találékony xenomorfokig minden meglesz, amit borzongva imádunk a franchise-ban."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)