Hirdetés

Ezért nem valósulhat meg az Allison Road

|

A hó elején megtudtuk, hogy a P.T. alapjaira épülő Allison Road játékot teljesen törölték. Most kiderült, mi áll ennek a hátterében.

Hirdetés

A Silent Hills demója sokakat megihletett (láthatóan a Resident Evil 7 készítőit is), a Lilith nevű fejlesztőcsapat például egy teljes értékű játékot akart csinálni a P.T. nyomán. Az Allison Road még a Team17 kiadó érdeklődését is felkeltette, és bár korábban a projekt mellé állt, most kihátrált mögüle.

Június 5-én jelentették be a törlést, de mostanáig várni kellett a közleményre. Eszerint a Lilith és a Team17 hosszas gondolkodás után, közös megegyezés alapján úgy döntöttek, nem folytatják a közös munkát, és ugyan a törlésről konkrétan nem esik szó, a független csapat biztosan nem tudja önmaga finanszírozni a játék elkészítését - és mivel a Kickstarter újraindítása fel sem merült, valószínűleg nem is akarja. 

A játékfejlesztés nehéz dolog, megesik, hogy az embernek elmegy a kedve tőle. Meglátjuk, lesz-e bármi fejlemény az ügyben még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)