Hirdetés

Megjött az új AMD driver, mindenképp érdemes telepíteni

|

Összesen öt játék teljesítményét javítja a 16.10.2-es AMD Crimson Edition driver, melyek között természetesen a Battlefield 1 és a Civilization VI is szerepel.

Hirdetés

Péntek óta bárki játszhatja a Battlefield 1-et, és kevés problémáról hallani mind konzolokon, mind PC-n. Ettől függetlenül viszont az a biztos, ha a kártyátokhoz tartozó driver naprakész, így mindenképp javasolt az új AMD Crimson Edition illesztőprogram telepítése is.

A 16.10.2 a Battlefield 1, a Titanfall 2, a Civilization VI, a Serious Sam VR és az Eagle Flight játékokhoz kínál támogatást, az új Civhez ráadásul Crossfire profilt is ad. Emellett javítja a Gears of War 4-nél előforduló problémát, mely miatt a játék nagy felbontásokon összeomlott. A Radeon RX 400-as széria használói szintén örülhetnek, az alkalmazások bezárása után már nem fog fölöslegesen pörögni a hűtőventillátor. 

A drivert az AMD hivatalos oldaláról tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)