Hirdetés

American Truck Simulator - nagyon közel már Arizona

|

Egy harmadik állammal bővül az American Truck Simulator bejárható területe, amit a bétához való csatlakozás után bárki kipróbálhat.

Hirdetés

Az American Truck Simulator megjelenése óta csak Kalifornia és Nevada útjain gurulhatunk a messzeségbe. A fejlesztők egy ingyenes DLC-vel növelik Észak-Amerika vidékét, Arizona államban szelhetjük tovább az utakat.

Még nincs teljesen kész az új terület, ezért csak az 1.3-as bétában lehet kipróbálni a frissítést. Hogy ti is megnézhessétek, a Steam könyvtárban nyomjatok egy jól irányzott jobb klikket a játékra, ott válasszátok a Tulajdonságokat, majd a béta fülnél állítsátok be a public_beta-t. A fejlesztők felhívják rá a figyelmet, hogy ez még csak egy teszt verzió, ezért aki hibáktól mentes, tökéletes élményre vágyik, az várja meg, míg mindenki számára megérkezik a frissítés.

A jövőben további államokkal akarják bővíteni a játékot, a tervek között szerepel Új-Mexikó, Texas, Oregon és Washington, de ezek valószínűleg már fizetős tartalmak lesznek.

Ti tesztek egy próbát a bétával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)