Hirdetés

American Truck Simulator - hosszabb utak, nagyobb terek

|

Rengeteg változást hoz a játékba a legújabb frissítés. Megnőtt az egész világ, jóval nagyobb terepet járhatunk be.

Hirdetés

Jó hír az American Truck Simulator rajongóinak, hogy a játékban minden megnőtt. A világ 1:35-ös skáláról 1:20-ra váltott, ami azt jelenti, hogy sokkal hosszabbak lettek az utak, nagyot nőttek a köztük lévő terek, és több részlet, épület, és egyéb kincs fér a térképekre.

A fejlesztők célja az volt, hogy a frissítéssel közelebb hozzák a játék világát a valódi Kaliforniához, és ez végül a jelek szerint sikerült is. A méretek növelésével a nap/éj ciklusok sokkal hosszabbak lettek, és az új körülményekhez a gazdaság is igazodott. Ezeken felül rengeteg balansz változás is követte az új világ születését.

Az átalakult világra ráfért egy új város (Santa Maria), és egy régi teljesen új változata is (Oxnard). Új híres épületek, pihenőhelyek, térképek, és rengeteg extra vár a megújult utakon. Szóval, ha esetleg a közelmúltban félretetted a kamionozást, akkor most itt az ideje visszaugrani a volán mögé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)